Dag 39 Carvoeiro – Salgados, 20km

0

Waar we ons over blijven verbazen, is het geweldige landschap hier aan de zuidkust. Het is dramatisch, het is heftig, het is elke vijf minuten WOW!, het is pittig om te bewandelen, het is zonnig, het is warm, het is charmant, en vandaag is het voor het eerst ook druk. Zoveel mensen. Maar dat is ook wel logisch want man, zo mooi zagen we het nog niet veel vaker. Check it out!

Het is allemaal zo dramatisch! En zie je hem staan, de visser?

Hier dus. Doodeng, die lui staan allemaal op het uiterste puntje en de helft van de tijd dan ook nog voorover gebogen richting de afgrond. Ieks!

Hier aten we onze ochtendsnack (of zoals Alex en Mathijs het zouden noemen: tweede ontbijt)

Ik wijs naar een meeuw alsof ik er nog nooit een gezien heb, maar check out die kustlijn. Dat is toch prachtig?

Bij dit mooie kerkje hebben we geluncht…

Na een doorsteek door mul zand ontwaarden we deze boardwalk. Die gaan we op! Hoe dan ook!

En die boardwalk bleek drie kilometer lang te zijn en helemaal tot onze eindbestemming te lopen. Hoera!

De foto’s zeggen het allemaal vandaag. Het was een SUPER-dag! Niets meer aan toe te voegen. Nu al zin in morgen!

Over de schrijver

Marlies

Niets zo leuk als wandelen. Als ik wandel, voel ik me op z'n fijnst: mijn lijf aan de slag, mijn hoofd in de ruststand. Maar wat ik ook heel leuk vind, is schrijven. En op deze blog komen die beide passies samen: schrijven over wandelen. Dat dat hier kan, is een groot cadeau. En dat jij meeleest, is een minstens zo groot cadeau. Dus welkom op deze blog! Laat me vooral weten wat je vindt! Oh, en we hebben ook een account op Polarsteps, Facebook en Instagram. Mocht je exact willen zien waar we uithangen, of meer foto's bekijken en minder geouwehoer lezen. Kan allemaal :)

No reacties