Dag 166 Camino Portugues: La Guarda, rustdag

0

La Guarda is weinig aan. Het ligt hier prachtig, tegen een heuvel aangeplakt en rond een baai, maar de gebouwen zijn lelijk en er is geen sfeer. Ons boeit dat niets. Wij slapen uit, lezen een boek, maken een lekker ontbijt, gaan even naar buiten voor een bezoekje aan een bakker en een supermarkt, en trekken ons weer terug in ons zolderappartement. Ik werk aan een nabrander van mijn grote, fijne opdracht van de reclassering en Pieter belt weer met Ruud. Hun bedrijf lijkt echt heel goed in de steigers te staan, dus blij hangt hij op. Straks koken we een pasta’tje en daarna genieten we van een film op de laptop. Och, wat kan een rustdag toch fijn zijn….

Welk een wonder: een café hier in dit dorp schenkt La Chouffe. Je kunt je onze blijdschap voorstellen; ons favoriete bier!

Terwijl we het biertje drinken, gaat de zon langzaam onder…

Het ligt mooi, maar is weinig spannend.

Er is hier iemand heel creatief met wol geweest. Love it!

Slapen: Airbnb adres ‘Atico precioso’ in La Guarda. Een heel fijn zolderappartement in het centrum, waar we voor 50 euro per nacht slapen. 

Over de schrijver

Marlies

Niets zo leuk als wandelen. Als ik wandel, voel ik me op z'n fijnst: mijn lijf aan de slag, mijn hoofd in de ruststand. Maar wat ik ook heel leuk vind, is schrijven. En op deze blog komen die beide passies samen: schrijven over wandelen. Dat dat hier kan, is een groot cadeau. En dat jij meeleest, is een minstens zo groot cadeau. Dus welkom op deze blog! Laat me vooral weten wat je vindt! Oh, en we hebben ook een account op Polarsteps, Facebook en Instagram. Mocht je exact willen zien waar we uithangen, of meer foto's bekijken en minder geouwehoer lezen. Kan allemaal :)

No reacties