Dag 63 Camino de Santiago: Marols – Valprivas, 25km

0

Elke dag tijdens het wandelen denk ik na over waar mijn blog over kan gaan. Wat hebben we meegemaakt? Wat zien we onderweg? Wie ontmoeten we? Soms weet ik het in de ochtend al, maar meestal bedenk ik pas na aankomst wat ik ga schrijven.

Hoewel het echt een mooie dag was, kan ik het vandaag echter niet verzinnen tijdens de wandeling, en nadat we aankomen krijgen we slecht nieuws: de biopt van onze vriendin is niet in orde. Borstkanker. Het slaat elke inspiratie, en eerlijk gezegd ook de zin om te schrijven, uit me.

Dus sorry. Vandaag even niet. Vandaag alleen even een paar foto’s. Morgen weer.

 

PS Vind je het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen? Laat maar weten, dan sturen we je eens per week of zo een overzicht van een aantal posts.

PS II We zijn ook te vinden op Polarsteps en Instagram, mocht je geen genoeg van ons krijgen.

Over de schrijver

Marlies

Niets zo leuk als wandelen. Als ik wandel, voel ik me op z'n fijnst: mijn lijf aan de slag, mijn hoofd in de ruststand. Maar wat ik ook heel leuk vind, is schrijven. En op deze blog komen die beide passies samen: schrijven over wandelen. Dat dat hier kan, is een groot cadeau. En dat jij meeleest, is een minstens zo groot cadeau. Dus welkom op deze blog! Laat me vooral weten wat je vindt! Oh, en we hebben ook een account op Polarsteps, Facebook en Instagram. Mocht je exact willen zien waar we uithangen, of meer foto's bekijken en minder geouwehoer lezen. Kan allemaal :)

No reacties